Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Fotópályázat részvételi szabályzata

A Balatoni Regionális TDM Szövetség fotópályázatot hirdet „Élmények tengere – az ember és a Balaton” címmel.

Felhívás:

Szeretsz fotózni? Esetleg profi fotós vagy? Szereted a Balatont? Küldd be saját fotódat, legfeljebb hármat, amiről úgy érzed, hogy a témája a pályázat címéhez „Élmények tengere – az ember és a Balaton” kapcsolódik, tehát szerepelnek rajta barátaid, rokonaid vagy bárki más, aki szívesen megjelenik a fotódon.
Legyen a Te fotód a 2016 tavaszi Nyitott Balaton legjobb fotója! Küldd be a pályaművet eredeti méretben, de minimum 300 Dpi-s felbontásban, saját neveddel és a kép címével a nyitottbalaton@balatontdm.hu címre 2016. április 3. 24:00-ig. Mi másnap feltöltjük azt a Facebook oldalunkra és április 25. után, három, a közönség és a zsűri által legkedveltebb fotót vászonra viszünk.
A fotópályázat szabályzatát olvasd el itt:/hu/info/fotopalyazat/
A neved, a fotód és a fotód címének beküldésével elfogadod a szabályzatban leírtakat!


FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA
A pályázat kapcsolódik a Szövetség azon törekvéseihez, amelyek a balatoni tavaszi szezon népszerűsítését szolgálják.

I. Szervező:

Jelen részvételi szabályzatban bemutatásra kerülő pályázat (a továbbiakban: Fotópályázat) szervezője a Balatoni Regionális TDM Szövetség (8230 Balatonfüred, Blaha L. u. 5.) a továbbiakban Szervező, BRTDMSZ.

II. A Fotópályázat időtartama:

• Kezdőnap: 2016. március 3.
• Zárónap: 2016. április 25.

A benyújtott pályázatok nyertes és egyéb kiválasztott fotói a Balaton régióban több helyszínen is megjelenő vándorkiállítását alkotják majd – egyebek mellett – a beküldött fotók felhasználásra kerülhetnek a Nyitott Balaton projekt Facebook oldalán és esetlegesen honlapján (www.nyitottbalaton.hu). A Nyitott Balaton projekthez kapcsolódó kampányok során és a Szervező tagszervezeteinek kampányában, illetve bemutatásra kerülnek a pályázat keretében benyújtott felvételekkel készült Facebook képgalériában.

III. A Fotópályázat résztvevői (a továbbiakban: Pályázó):

A Fotópályázaton amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek.

IV. A Fotópályázaton való részvétel feltételei:

1. A Fotópályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

2. A Pályázónak a nyitottbalaton@balatontdm.hu e-mail címre el kell küldenie nevét, a fotót és annak címét legkésőbb 2016. április 3. éjfélig.

3. A jelentkezési e-mailben a Pályázó fel kell, hogy tüntesse a következő adatokat: név, a fotó címe, ha gondolja rövid leírás a fotóhoz.

A Pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy hozzájárul, hogy: a Fotópályázat keretében beküldött, fotót a BRTDMSZ, illetve a BRTDMSZ megbízásából harmadik fél a BRTDMSZ promóciós anyagain és honlapján időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja. Az e-mail elküldésével a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Nyitott Balaton Facebook oldalán a nevét és az általa készített fotót ezen kívül a www.nyitottbalaton.hu oldalon, promóciós honlapjain, kiadványaiban, vagy a szervezet tagjainak honlapján, kiadványában közzétegye.

4. A 3. pontban felsorolt nyilatkozatok hiányában a pályázat érvénytelen. A Fotópályázathoz csak a Pályázó által személyesen készített képet lehet felhasználni.

5. Egy Pályázó legfeljebb 3 darab fényképfelvételt küldhet be.

V. A Pályaművel (fényképfelvétellel) szemben támasztott követelmények:

1. A fotók témája kizárólag balatoni vonatkozású témát ábrázolhat, ami a pályázat nevéhez köthető.

2. A fényképfelvételek természetes körülmények között kell, hogy készüljenek. A korrekció a teljes képre vonatkozó kis mértékű digitális módosításokból állhat úgy, mint: szintek (levels), gradációs görbék (curves), színegyensúly (color balance), színezet/telítettség (hue/saturation) és fényerő/kontraszt (brightness/contrast), valamint az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák eltávolítása: karc, vegyszerfolt, a fényérzékelőre tapadt por. A kép egyes részeinek, illetve részleteinek módosítása nem megengedett! A fotó eredeti mondanivalóját a korrekciók nem módosíthatják. Fenti előírások megszegése a pályázatból való kizárást eredményezheti.

4. Erőszakos, provokáló, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek a pályázatból.

5. A feltöltendő képfájlokkal szemben támasztott követelmények: a fotó eredeti méretben való elküldése, minimum 300 Dpi, valamely általánosan használt képarány (pl. 4:3, 3:2, 16:9) JPEG formátum. A fotókon felirat nem helyezhető el, a fotó címét külön, az e-mailben kell megadni.

VI. A Pályaművek elbírálása:


1. A Pályaművek a Nyitott Balaton Facebook oldalon jelennek meg, ott bármely Facebook felhasználó értékelheti „kedvelésével” a 2016. április 3. és 2016. április 25. 10:00 közötti időszakban. A Facebookon kapott kedvelések 30%-ban, a zsűri döntése 70%-ban befolyásolja a végeredményt. A zsűri a Facebook-os szavazást követően szeptember 17-ig kihirdet a Nyitott Balaton Facebook oldalán egy első, egy második és egy harmadik helyezett képet.

2. A BRTDMSZ a promóciós anyagain felhasználásra kerülő fotókon, a Szervező jogosult olyan mértékű és jellegű változtatásokat végrehajtani, melyek a közzétételhez, megjelentetéshez elengedhetetlenek (szín- és fénykorrekció, képkivágás, egyéb digitális vagy nyomdai előkészítés folyamán szükséges beavatkozás), ám ezen változtatások a fotó koncepcióját és lényegi mondanivalóját nem befolyásolják.

VII. A Pályaművek elbírálásának eredménye:

A pályaművek közül a szervező 2016. április 27-ig a zsűri döntése alapján a Facebook kedvelések figyelembevételével az első 3 helyezett képet hívja elő nagy méretben.

Mindemellett a fotópályázat első helyezettje egy 2 főre szóló 3 nap/2 éjszakás pihenést nyer a Zenit Hotel Balaton**** felajánlásából (az nyeremény a voucheren feltüntetett feltételeknek megfelelően váltható majd be). Ezen kívül nyereménye még a Balatoni Hajózási Zrt. jóvoltából egy 2 főre szóló menettérti hajójegy és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park felajánlásából egy családi ajándékutalványt a Tapolcai-tavasbarlang látogatóközpontba.

A második helyezett egy 2 fős 1 órás golfízelítőtanfolyamot és ebédet nyer a GolfClub Imperial – Balaton jóvoltából. Ezen kívül nyereménye még a Balatoni Hajózási Zrt. jóvoltából egy 2 főre szóló menettérti hajójegy és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park felajánlásából egy családi ajándékutalvány a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba.

A pályázat harmadik helyezettje egy fél napos 2 főre szóló e-bike bérletet nyer a Balaton Best Card Nonprofit Kft. felajánlásából. Ezen kívül nyereménye még a Balatoni Hajózási Zrt. jóvoltából egy 2 főre szóló menettérti hajójegy és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park felajánlásából egy családi ajándékutalvány a Levendula Ház Látogatóközpontba, Tihanyba.

A vászonra vitt fotók a BRTDMSZ tulajdonát képzik a továbbiakban, a kiállítási helyszínről a továbbiakban a Nyitott Balaton Facebook oldalán tájékozódhat.

VIII. Egyéb tudnivalók:


1. A Pályázó a jelentkezésével automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket.

2. Szervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy akár előzetes nyilvános bejelentés és időbeli korlátozás nélkül jelen Szabályzat módosításának közzétételével a Fotópályázat feltételeit (különösen annak időtartamát, a jutalmak mennyiségét, típusát, a részvételre jogosultak körét stb.) megváltoztassa, illetőleg a Játékot a szabályzatban meghirdetett időpontot megelőzően befejezetté nyilvánítsa.

3. Szervező a fényképek rendelkezésére bocsátásával összefüggésben, annak megtörténtét követően minden, nem jelen Részvételi és Játékszabályzatban említett pályázói, vagy harmadik személytől származó vagyoni, vagy nem vagyoni igényt elutasít.

4. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a Pályaművek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Nyilvánvaló jogsértés esetén Szervező a Pályázót, vagy adott Pályaművét a Pályázatból kizárhatja. Harmadik személyek részéről felmerülő, megalapozottnak minősített jogi igények esetén Szervező azokat a Pályázóra hárítja.

Adatkezelés:

1. A Pályázó a Fotópályázaton történő részvétellel, kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, nyilvánosságra kerüljön.

2. A Szervező a jelen Részvételi szabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a Pályázó személyes adatait, azokat illetéktelenül harmadik személyek részére tovább nem adja.

Minden a térképen

Utazástervező 0 elem
Mutass mindent!
Mutass mindent!
  • Szállás
  • Rendezvény
  • Gasztronómia
loading

Még több balatoni tipp - a We Love Balaton cikkei

100 jó hely a Balatonnál 2016-ban
100 jó hely a Balatonnál 2016-ban
100 jó hely a Balatonnál 2016-ban

Mi a jó hely definíciója? Pontosan mi sem tudjuk. Mindig a helyszínen érzi az ember, hogy valamiért jó odamenni, ottragadni, kérni még egyet. Ezért a MOL Nagyon Balatonnal közösen 2014 és 2015 után ismét összegyűjtöttük 100 kedvenc balatoni...

Elkészült a horgászok legfontosabb honlapja
Elkészült a horgászok legfontosabb...
Elkészült a horgászok legfontosabb honlapja

Jelöli, hogy hol és mikor lehet horgászni, de a horgászbarát szállásokat is megtaláljuk rajta.

Vulkánoktól kapjuk ajándékba a Balaton idei fagyiját
Vulkánoktól kapjuk ajándékba a...
Vulkánoktól kapjuk ajándékba a Balaton idei fagyiját

A Nyitott Balaton eredményt hirdetett: 2014 után ismét Balatonmáriafürdőn keressétek a Balaton Fagyiját. Van három különdíjas is.