Színes falu, színes ház projekt - Finálé

Színezzük ki együtt Zánkát!

A Kisbirtok Kultbázis a KULTHÁLÓ program keretében szervezett projektjében kiválasztottak olyan zánkai falfelületeket, amiket „kiszínezhetnek” street art és kortás művészek. A nyár folyamán hat alkalommal egy-egy ilyen elkészült művet mutattak be. A leleplezésekhez meghívott ismert underground és mainstream zenészek improvizatív koncertet adtak helyi vonatkozású előadókkal. A szeptemberi nagy bemutatón pedig egyben lehet majd végigjárni az alkotásokat, mely program után egy különleges közös koncerten, örömzenélésen találkoznak a projekt zenei résztvevői!

Egy eseménydús délutánra vár a Kisbirtok Kultbázis koncerttel, szakmai beszélgetéssel, improvizációval, művészetekkel. A sokszínű összkulturális művészeti projektben a street art, a kortárs képzőművészet, az improvizációs zene és a hagyományok együtt teremtenek közös és közösségi élményt. Az eseményen sétába foglalják a 6 nyáron elkészült művet, és egy csokorba a zenészeket. Lesz itt zongora, jazz, beatbox, scratch, gitár, ének, és az eddig fellépett zenészeinkkel tart a helyi asszonyok és gyerekek kórusa is. Egyszeri és megismételhetetlen varázslatra készüljetek! Nagykoncert és finálé – a koncert alapja az improvizáció, de emellett a Színes falu színes ház eddigi összes, helyiekkel megszületett alkotása is helyet kap a műsorban. Modern pop, underground hangzás, hagyományőrzés, népi motívumok és közös alkotás, improvizáció.
Fellépők: DJ Q-Ccee , Eckü, Mentha, Monostory Barnabás, Ujj Misa, Cséry Zoltán + Pákaly Petra, Gyermek kórus, Dalárda, Fekete Mátyás, Balatoni Gospel Kórus

Részletek és fotó: https://www.facebook.com/events/6401613389892726

Balaton Fejlesztési TanácsBalatonBIKE365Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány