Cappuccino Fagyizó Balatongyörök
A Balaton Fagyija 2023 versenyzője
Különleges alapanyaggal készülnek
Bodócs-Varga Mónika, a balatongyöröki Cappuccino Fagylaltozó tulajdonosa nagyon szereti a finom fagylaltokat, ezért nagyon nagy gondot fordít egy-egy finomság elkészítésére.
Milyen ízzel készül az idei versenyre?
Egy különleges alapanyagot fogunk felhasználni, szerintem nagyon finom lesz: birsalma málnával és diós ropogóssal.
Honnan jött az inspiráció, és mennyire számít, hogy szereti-e az adott ízt?
A birsalma helyi alapanyag, régóta kísérletezünk vele, mert hiányzott a kínálatunkból. Személy szerint nagyon szeretem.
Ki kóstolja meg először az új ízeket?
Magamon tesztelek, és persze a férjem, meg a gyerekek az első kóstolók, de végül a vevők döntenek.
Sokan kérnek mentes fagyit?
A főszezonban 2-3 féle zéró fagylaltunk van, de ez nem több mint 5%-a az eladásoknak. Ha a vevők segítséget kérnek, hogy szerintem melyik a legfinomabb fagylaltunk, akkor először felmérem az igényeket; gyümölcsös vagy inkább tejes legyen, milyen ízt szeret és mit nem, majd ez alapján ajánlok, de az összes fagylaltunk nagyon finom. Mindig azt mondom csak az nem finom, amit alapból nem szeretek.
Bicajra pattan-e valaki, hogy messzebbről is átkerekezzen az önök fagyijáért?
Közel a bicikliút, így szerencsére sokan jönnek kerékpárral is.
Meg lehet verni az olaszokat fagyiban?
Sok helyen készítenek nagyon finom fagyit a Balaton környékén, úgyhogy egyértelműen igen a válasz!