Gusto13 Bistro és Delicate

A Gusto13 Bistro & Delicate a Chianti Étterem helyén, annak szellemiségét átvéve, megújult környezetben, de ugyanazzal a csapattal indult útjára.

„Azt gondoljuk, van abban valami étvágygerjesztő, ha az embert egy bisztróban minőségi delikát termékek veszik körül. Ez egyben azt is jelenti, hogy az alapanyag-minőség tovább erősödik, de marad az olasz tematikájú, kicsit egyszerűbb és kedvezőbb fogyasztói áron kínált gasztrovonal, a magyar és mediterrán konyha egyfajta ötvözete. Ismét lesz pizza, amitől meghittebb, jó értelemben hétköznapibb arcot kap a hely! És miközben ebédel vagy vacsorázik, fejben már össze is rakhatja, mit visz haza, amiből majd otthon összeüthet valami finomat.”

Étlapjukon, a még mindig különleges, kulináris ételek mellett megtalálhatóak az olaszos reggelik, gyermek menük és pizzák.

Tipp:

A bistro nem csak bistroként, de egy fajta ínyencboltként is működik, ahol szinte mindent megtalálsz, de amit nem, azt is készséggel beszerzik neked a következő alkalomra! Itt nemcsak a legkülönbözőbb nemzetközi ízek és finomságok között válogathatsz, de megismerheted a környékbeli termelők nem kevésbé minőségi áruit, termékeit, amelyeket helyben meg is kóstolhatsz. Így talán a választás is könnyebb lesz. Lekvárok, mézek, fűszerek, édes és sós kuriózumok sorakoznak a polcokon, a sajtkülönlegességek mellé kiválaszthatod a mind ízében, mind minőségében hozzáillő bort, vagy elfogyaszthatsz egy finom kávét, miközben végiggondolod, mire is lenne még szüksége az ízek e végtelen tárházából.

Balaton Fejlesztési TanácsBalatonBIKE365Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány