Mi a Kő

Ahol minőségi alapanyagokból – lehetőleg a helyi, ős és kis termelők beszállításával – a szezonnak megfelelő ételeket készítünk. Törekszünk a hagyományos konyhai technikákat ésszerűen ötvözni a korszerű eljárásokkal, annak érdekében, hogy minél ízletesebb ételek kerüljenek a vendégeink asztalára. Nyáron tökfőzelék, lecsó, töltött paprika, ősszel káposztás ételek, vadak, télen disznótoros, tavasszal szabadban termett primőr zöldségek köré építjük a kínálatot.

Amennyiben sikerül valami izgalmas érdekes alapanyagot beszerezni ( borjú, erdei gomba….) az felkerül a táblára, a napi ajánlatok közé.

Várjuk Önöket!
Márványi Katalin és Trombitás Tamás

A Mi a kő étterem minőségi alapanyagokból készíti, a szezonnak megfelelő ételeit, melyekhez a hozzávalókat a helyi termelőktől szerzik be. A hagyományos konyhai technikák és a mai korszerű eljárások ötvözéséből ízletesnél ízletesebb ételek kerülnek az asztalra. Nyáron tökfőzelék, lecsó, töltött paprika, ősszel káposztás ételek, vadak, télen disznótoros, tavasszal a szabadban termett zöldségek köré épül az étlap. A hatalmas, hangulatos kertben, nagy napernyőkkel, és csodás kilátással a falu kevésbé ismert részére is elfogyaszthatjuk a finomságokat vagy egy jó baráti társasággal, párunkkal is borozgathatunk kedvünkre. A kert hátsó részében található lugasos asztalok kőfallal és nyugalommal vannak körülvéve. Itt étkezni igazán különleges élmény.

Az étteremben található egy Bor bár is, ahol a Káli-medence boraiból lehet kóstolni. 1-3 deciket lehet kóstolni borkorcsolyával vagy önmagában. Borkóstolókat, boros programokat is szerveznek a medence pincészeteivel együtt.

A Bor bár mellett helyett kapott egy Borbolt is, ahol a minőségi palackos borokat lehet megvásárolni. A Kaál Villa, Káli Kövek, Káli Balázs, Kőróka, Liszkay, Fodor Családi Pincészet, Pálffy Pince, Seller Borház, Tombor István, Trombitás Borház borai csak arra várnak, hogy megkóstolja…


Balaton Fejlesztési TanácsBalatonBIKE365Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány