Taste Balaton

10 nap a találkozásokról, a gasztronómiáról, a kultúráról és a Balatonról

Egy olyan balatoni fesztivál készül, ahol az éttermek a saját helyükön mutatkozhatnak be. A TASTE BALATON keretében tehát mindenki az események részese lehet, így könnyen egy főzős workshopon, egy szabadtéren megterített asztal körül vagy egy időutazáson találhatja magát, de az is megtörténhet, hogy kedvenc énekese zenél majd a vacsora mellé. A szervezők nem véletlenül választották a kora tavaszi időpontot, hiszen biztosak benne, hogy a Balaton ebben az időszakban legalább annyit tud nyújtani neked, mint nyáron.

A 10 napos TASTE BALATON fesztivál 26 kiemelt balatoni étterem, gasztrohotel, valamint borászatok, kulturális intézmények és a Balaton Bike 365 összefogásával jön létre. Minden csatlakozó étterem különleges, csak ebben az időpontban elérhető menüvel és válogatott programokkal készül, így minden esemény egyszeri és megismételhetetlen!

Közel 100 különleges program várja a látogatókat, akik a kiemelkedő gasztroélmények mellett részt vehetnek koncertvacsorán, könyv- és divatbemutatón, gasztrosétán, kiállításokon és workshopokon is.

Részletek: https://www.facebook.com/events/861714112088675

Balaton Fejlesztési TanácsBalatonBIKE365Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány